Městské sloupky

Každý den v ulicích po celém světě dochází k nehodám, při nichž jsou oběťmi především chodci. Navzdory přísnějším předpisům a vyvíjejícím se technologiím stále dochází k tragédím.

Kromě předpisů a technologií jsou městské sloupky skvělým způsobem, jak zvýšit bezpečnost kolem silnic, chodníků nebo přechodů pro chodce.

Na jedné straně brání tomu, aby někdo prošel místy se zákazem vstupu. Na druhé straně do jisté míry chrání chodce před automobily, které mohou za neočekávaných okolností náhle opustit silnici.

Můžeme je však použít i na jiných místech. Jedním z velkých příkladů jsou parky, ve kterých správa města často oddělují pěší zónu od uzavřené zóny pro ty, kteří zůstávají v parku. Kromě toho městské sloupky umístěné na sídlištích, nebo náměstích, zabraňují automobilům ničit zeleň.

Existuje mnoho typů městských sloupků – od nejjednodušších modelů po mírně zdobené a končící elegantními modely vyrobenými z architektonického betonu. Patníky mohou být dodatečně vybaveny reflektory, které navíc zvyšují bezpečnost silničního provozu. V závislosti na místě určení, mohou být sloupky nastaveny jednotlivě v konstantních intervalech, nebo navzájem propojeny řetězy.

Je třeba si uvědomit, že se hodí k všem prvkům malé architektury. Díky různým stylům, které jsme použili při výrobě, můžeme snadno začlenit městský sloupek do veřejného prostoru.

Aby se zachoval elegantní styl, ale také aby se zavedl dech modernosti, je trefou městský sloupek Roma! Zvláště, když máme náměstí, kde mohou být parkové lavičky a odpadkové koše Roma. A to vše z odolného architektonického betonu.

Ale co když chceme do této oblasti přidat charakter a zároveň zvýšit úroveň bezpečnosti? Městský sloupek Dubaj se svým původním, ale jednoduchým tvarem dokonale zapadne do naší vize.

Bez ohledu na to, který městský sloupek si vyberete, nejdůležitější je, že si vždy pamatujete, že se budete chovat bezpečněji poblíž silnice a přechodů pro chodce. A co je nejdůležitější, nezapomeňte vzít s sebou reflexní prvky, zejména ve večerních hodinách, protože mohou zachránit vaše životy. Nezapomeňte se postarat o naše okolí přidáním vhodných prvků malé architektury! Tím se zlepší nejen naše bezpečnost, ale také estetika prostředí.

Vytvořme společně místo, kde budeme žít v bezpečí, funkčnosti a pořádku. Zlepšíme náš komfort života. Sociální angažovanost je důležitou součástí života ve společnosti a lidé jsou tvorové žijící ve velmi velkých stádech. Já, Ty, váš oblíbený prodavač potravin, milý pošťák – všichni máme sílu změnit svět kolem nás.